Loading. Please wait...
search

Testimoniale

Activi, responsabili si implicati acestea sunt 3 atribute esentiale care sumarizeaza echipa Sico media si pe care le-am cautat intr-un parteneriat pe termen lung. Este esential sa ai incredere si siguranta, sa stii ca te poti baza pe sprijinul partnerului tau!

Mihaela, United.

Am ales sa colaboram cu Sico Media pentru ca sunt o echipa de profesionisti cu adevarat dedicata clientilor. Au dat dovada pe toata perioada colaborarii noastre de deschidere la nevoile noastre, flexibilitate si am beneficiat de tot suportul lor. Multumim Sico Media!

Adelina, Nobilia Design

O colaborare foarte buna se bazeaza pe incredere. Increderea se castiga prin profesionalism. Am colaborat si continui sa colaborez foarte bine pentru site-urile companiei mele impreuna cu Sico Media.

Andrei, Mireasa Perfecta

O echipa tanara cu care a fost si este o reala placere sa colaboram. Ne place la voi ca sunteti profesionisti, creativi si ca raspundeti prompt cerintelor noastre. Daca ar trebui sa alegem din nou o echipa cu care sa lucram, cu siguranta am alege Sico Media.

Andreea, Accesoria Store

Inainte sa colaboram cu Sico Media, timp de un an de zile am lucrat cu alte firme care ofereau servicii de web design, dar rezultatele nu au fost multumitoare. Colaborarea cu Sico Media a adus un plus de profesionalisim site-urilor noastre. Nu ne vom opri aici si vom mai colabora si pentru alte proiecte.

Adrian, Diete Sanatoase

Cel mai important pentru noi este promptitudinea in rezolvarea unei situatii, iar la acest capitol echipa Sico Media ne-a dovedit fara repros, ca ne putem baza pe ei. Cand avem nevoie de o schimbare in site, rezolvarea este rapida, si asta este foarte important.

Maria, Full Frame Media

De recent timp, sunt si eu cu identitate in lumea virtuala, beneficiind de pagina Web on line, sub identitatea www.evaluatorulderisc.ro. Nu reuseam sa-mi fac cunoscuta oportunitatea de afaceri, fara sprijinul nemijlocit al echipei de suport SICO MEDIA, care din momentul contactarii, mi-au indrumat pasii cu sfaturi si consultanta. Am parcurs impreuna etapele initiale, am transmis solicitarile, am fost consiliat, am incercat mai multe variante si am reusit sa fiu pe deplin satisfacut de rezultat, de formatul paginii, utilitatea informatiilor si rapiditatea cu care mi-am facut simtita prezenta in lumea/ mediul evaluatorilor. Da, este o experienta benefica colaborarea cu echipa SICO MEDIA, voi recomanda si colegilor de breasla aceasta firma si membrii ei, pentru oportunitati de afaceri in lumea virtuala.

Radu Grigoras, Evaluatorul de Risc

Inapoi

Distribuie pe retelele sociale:

sau poti sa copii linkul de mai jos