Loading. Please wait...
search

Cine suntem

… un grup de campioni la tastatura
… noii tai prieteni care iti vor promova afacerea online
… tineri si plini de entuziasm, dar cu experienta necesara unor proiecte complexe

CINE SUNTEM?

Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm dar suficient de experimentati pentru a duce la bun sfarsit proiecte complexe! Ne place sa gandim diferit, ne atrag rezolvarile creative si suntem ca niste culori intr-un tablou– fiecare culoare e buna pentru altceva iar impreuna alcatuim un portret.

Înfiinţată în anul 2011, compania SICO MEDIA S.R.L. este o firmă românească cu capital integral privat, care oferă servicii de web
development, web design, dezvoltare software, social media, marketing, optimizare /actualizare web cat si consultanță IT fiind orientată spre servicii de calitate care aduc plus valoare clienţilor săi.

spc03

EVOLUTIA UNUI PROIECT

spc04

SICO MEDIA ajută clienţii săi să-şi transforme viziunea şi experienţa, în afaceri de succes prin cunoaşterea profundă a mediului de afaceri, printr-o planificare riguroasă a etapelor de urmat pentru atingerea obiectivelor, prin sprijin în implementarea soluţiilor propuse şi garantarea rezultatelor previzionate.
Viziune, modernizare, dezvoltare sunt repere care ne definesc în relaţia cu partenerii noştri.

Viziunea firmei
„Dezvoltarea și modernizarea celor mai bune soluții de promovare on-line orientate către schimbare şi adaptare la noile tendinţe care să garanteze succesul partenerilor noştri.”

Misiunea firmei
„Misiunea noastră este de a oferi partenerilor noştri alternativa modernizării și dezvoltării afacerii în contextul unui mediu de afaceri online tot mai dinamic şi competitiv.”

Valorile firmei
– Confidențialitate oferită partenerilor noștri cu privire la detaliile soluțiilor pe care le livrăm
– Onestitatea este elementul cheie în dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung
– Respect față de partenerii noștri

Inapoi

Distribuie pe retelele sociale:

sau poti sa copii linkul de mai jos