Loading. Please wait...
search

De ce ai nevoie de un nou site?

Stim ca o investitie intr-un nou site pentru afacerea ta, poate fi ceva dificil, deoarece este mai usor sa continui cu actualul site spunand “a mers bine pana acum”. Totusi, aceasta gandire ar putea sa nu fie prea productiva, ba mai mult, ai putea sa iti pierzi unii clienti, fara sa realizezi.

Un posibil client isi va face o parere despre site-ul tau, respectiv afacerea ta in doar 7 secunde, deci ai 7 secunde sa il impresionezi. Mai jos aveti cateva dintre aspectele ce trebuie sa le urmariti. Daca deja intampinati cateva din problemele enumerate, poate ar trebui sa vad ganditi la un nou site.

Site-ul tau este greu de utilizat

Asta este o mare problema. Doar pentru ca tu stii unde se afla orice in pagina, nu inseamna ca este la fel de accesibil pentru toti.

Daca primesti des intrebarea “Unde gasesc X?”, cu siguranta site-ul tau nu este chiar usor de utilizat. Daca nu esti sigur de usurinta cu care se poate folosi site-ul, cere parerea unei persoane care nu l-a mai accesat. Facand asta, vei afla ce nu este in regula la site-ul tau.

In cazul in care site-ul nu e usor de utilizat, majoritatea persoanelor renunta si cauta in alta parte.

Site-ul tau se incarca prea greu

Un site cu un timp mare de incarcare este foarte frustrant pentru client. In general, daca fiecare pagina ia mai mult de 5 secunde pentru a se incarca, atunci trebuie sa faci cateva imbunatatiri. Se poate rezolva cu revizuirea unor fisiere sau micsorarea unor fisiere (ex. Imagini), dar in unele cazuri, este nevoie de un redesign complet.

Site-ul tau nu este responsive

Telefoanele mobile si tabletele sunt asa de raspandite acum, incat daca ai un site ce nu este afisat bine pe aceste dispozitive, este ca si cum ai arunca bani.

Publicul tinta s-a schimbat

Pe masura ce afacerea ta creste, este posibil ca si publicul tinta sa se schimbe. Daca targetezi un anumit tip de client, ar trebui sa te gandesti cum prezinti textele de pe site, sau ce schema de culori alegi, pentru a le castiga increderea.

Traficul tau este static sau scade

Daca observi ca numarul de vizitatori scade, sau timpul petrecut de vizitatori pe site scade, este timpul sa cauti raspunsuri. Primul pas este sa verifici cele enumerate mai sus.

Cand site-ul tau este prima interactiune dintre pontetialul client si afacerea ta, este importanta prima impresie. De foarte multe ori, o buna prima impresia este diferenta intre o vanzare pentru tine si o vanzare pentru competitie.

Inapoi Like

Distribuie pe retelele sociale:

sau poti sa copii linkul de mai jos